Luminax Ubuntu

Dit is een van de snelste en lichtgewichte besturingssystemen met een schone en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface. Het is een Linux-systeem dat de minimale desktop LXDE / LXQT gebruikt en er kan een selectie van lichte applicaties worden geïnstalleerd. Hierdoor heeft Ubuntu zeer lage hardwarevereisten. De afgelopen jaren is het het populairste besturingssysteem ter wereld geworden in openbare clouds, je kunt Ubuntu Core en snaps gebruiken om je verbonden apparaten te ondersteunen.

Luminax

Geschikt voor oude en nieuwe hardware

Het wordt beschouwd als snel, veilig en eenvoudig, Ubuntu voorziet miljoenen pc’s wereldwijd van verschillende versies die verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo is Ubuntu 19.04 Disco Dingo uitgebracht met de smaak Debian, Ubuntu en LXQT als basis. Het kan worden gebruikt op machines met lagere bronnen, maar werkt ook uitstekend op nieuwere hardware. De Linux-distributie wordt geleverd met een eenvoudige grafische gebruikersinterface en een grote verscheidenheid aan applicaties die zijn gekozen vanwege hun kleine oppervlakte, zodat je kunt bladeren, e-mailen, chatten, spelen en productief kunt zijn. Het kan draaien op Ubuntu amd64 (64-bit, wat het meest geschikt is voor de meeste computers).

Een eenvoudig besturingssysteem

Een andere versie die is uitgebracht is Ubuntu 18.10 Cosmic Cuttlefish. Het werkt goed met machines met lagere bronnen, maar is ook uitermate geschikt voor de nieuwere hardware. Vrijwel iedereen kan er dus gebruik van maken. De Linux-distributie wordt geleverd met een eenvoudige grafische gebruikersinterface en een grote verscheidenheid aan applicaties die zijn gekozen vanwege hun kleine oppervlakte, zodat je kunt bladeren, e-mailen, chatten, spelen en productief kunt zijn. Het is voornamelijk geschikt voor computer vanaf 2007 en kan op de meeste 32-bits pc’s worden uitgevoerd. Ubuntu is een eenvoudig te gebruiken besturingssysteem voor de nieuwste systemen, maar ook voor lagere bronnen en vele andere versies die steeds worden vernieuwd. Je kunt Linux Ubuntu op elke pc gebruiken met de nieuwste versies.

Een populair besturingssysteem

Geen wonder dat dit besturingssysteem populair is onder de kenners. Het is niet enkel eenvoudig te gebruiken, het is ook nog eens betrouwbaar en zeer veelzijdig. Of je nu een wat oudere computer hebt of het nieuwste van het nieuwste, het besturingssysteem doet zijn werk. Dankzij deze geweldige eigenschappen kan vrijwel iedereen er gebruik van maken. Je hoeft dus niet iedere keer voor een ander besturingssysteem te kiezen.

Populair