Heb jij wel eens gehoord van Power BI? Dit kan ook voor jouw organisatie zeker een toevoeging zijn. Meld je vandaag nog aan voor een Power BI training! Power BI is een product van Microsoft. Je kunt er levendige dashboards mee maken voor jouw organisatie. Iets voor jou? Leer Power BI! Het is een visuele database op de computer om gegevens snel inzichtelijk te maken. Je kunt de gegevens ook eenvoudig delen met derden, zoals collega’s binnen, maar ook buiten je bedrijf. Wil jij er ook mee aan de slag? Leer Power BI en profiteer van de vele voordelen voor jouw bedrijf. 

Een Power BI training voor jou!

Je kunt een Power BI training virtueel of op locatie volgen. Binnen een dagdeel heb je de beginselen van de methode al onder de knie. De grafieken kun je zelf leren maken. Een Power BI training leert jou alles, waardoor jij en je medewerkers ermee kunnen werken. Diverse databronnen zoals Excel- of Azure documenten kun je laden in Power BI. Je hoeft hier echt geen IT-expert voor te zijn. Met Power BI Kun je diverse dingen met die data doen. Denk aan het aanvullen van de data, veranderen of opschonen. Het wordt als het ware opnieuw gestructureerd, in draaitabellen of tabellen, op een manier dat het voor jou en andere partijen snel te overzien is. Een Power BI trainer leert jou hoe je de rapporten snel kunt delen met collega’s of andere bedrijven. Leer Power BI is dus leuk, goed voor de toekomst van je bedrijf, leerzaam, overzichtelijk en laagdrempelig!

Voor wie is de Power BI training?

Een Power BI training is meestal een dagdeel. Het is bestemd voor een ieder die op een professionele manier data wil visualiseren. En binnen een organisatie, of daarbuiten, wil delen. Enige basiskennis van Excel is aan te raden. Dus ben je een (informatie) manager, marketeers business analist of finance controller? Leer dan Power BI onder de knie krijgen. Er zijn diverse trainingen, zoals een beginnerstraining en een training voor gevorderden: een combinatie van deze twee kost 990 euro per persoon. Je ontvangt na afloop een certificaat wanneer je geslaagd bent voor beide trainingen. Een Power BI training is een mooie investering in de toekomst van jouw bedrijf en jouw werknemers, en natuurlijk voor jezelf. 

In de praktijk

Ook bij non-profitorganisaties kan het prima toegepast worden. Daar moeten veel rapportages gemaakt worden over uitgevoerde projecten. Soms wordt dat in SharePoint (ook een programma van Microsoft) gedaan: ook de gegevens uit SharePoint kun je eenvoudig invoeren in Power BI. Waarna je de gegevens verfijnt middels grafieken, of diverse diagrammen. Daarna kun je het delen met wie je maar wil. Wanneer je interesse hebt in het gebruik van Power BI en/of een training wilt volgen kun je je vandaag nog aanmelden voor een Power BI training op maat. Je bedrijf of organisatie zal er van bloeien en zal de komende jaren meer succes behalen.