Wanneer je een website wilt maken heb je een content management system (CMS) nodig om dit te doen. Er zijn tegenwoordig echter enorm veel verschillende CMS beschikbaar, waardoor het voor veel mensen lastig wordt om de juiste te kiezen. We zien dat veel mensen al snel kiezen voor het welbekende WordPress CMS, maar is dit wel de beste CMS die er is? In dit artikel ga ik jullie meer vertellen over een andere, hele goede CMS, namelijk de Umbraco CMS.

Vriendelijk

Elke succesvolle website heeft de juiste content op de website. Deze content komt er natuurlijk niet zomaar op, maar moet worden geplaatst en regelmatig worden bijgehouden. Dit wordt allemaal gedaan in het content management systeem. Het is dan voor de website eigenaar ook belangrijk dat je werkt met een gebruiksvriendelijke CMS. Het Umbraco CMS staat ook wel bekend als een van de gebruiksvriendelijkste CMS die er te vinden is op dit moment. Op dit CMS is het voor elke gebruiker makkelijk om content te plaatsen en de website helemaal in te richten zoals je dat zelf wilt. Er zijn geen ingewikkelde dingen in het systeem, maar je kan de standaard websitefuncties wel uitbreiden om jouw website nog beter te maken.

Andere voordelen

Naast dat het Umbraco CMS enorm gebruiksvriendelijk is, heeft deze CMS nog veel andere belangrijke voordelen, zoals:

  • Je hoeft geen licentiekosten te betalen voor een Umbraco CMS, dit komt doordat het een open source is.
  • Het is een veilig CMS die om Microsoft gebaseerd is.
  • Het is een erg flexibel systeem waardoor je jouw eigen wensen goed kan doorzetten.
  • Je kan het CMS makkelijk koppelen aan bestaande systemen.
  • Schalen is mogelijk met dit CMS, hierdoor hoef je niet bang te zijn voor de toekomst.

Wanneer je een webshop laat maken is het dus altijd handig om te kijken met welk CMS de webdeveloper werkt. Veel webdevelopers kiezen voor WordPress, maar wees zeker niet bang om verder dan dit te kijken. Wil jij nou een mooie website op een Umbraco CMS? Neem dan zeker een kijkje op orange-juice.nl en kom erachter wat zij voor jou kunnen betekenen.