Een ongeluk zit in een klein hoekje.

De smartphone is niet meer weg te denken uit ons leven. We doen er werkelijk alles mee! We houden ons financiën bij, doen betalingen, spelen een spelletje of bekijken social-media en luisteren er muziek mee. Je zou bijna vergeten dat we hem ook nog gebruiken om te communiceren, zowel privé als zakelijk. Met de smartphone hebben we de wereld binnen handbereik en kunnen we dingen doen die voorheen niet mogelijk waren. Hierom zijn we natuurlijk extra voorzichtig met onze digitale vriend en doen we er alles aan om hem te beschermen maar ondanks dat kan er altijd iets fout gaan, een ongeluk zit immers in een klein hoekje en sommige defecten die optreden liggen buiten onze macht. En mocht er dan een defect zijn dan wil je natuurlijk dat dit zo snel en voordelig mogelijk gerepareerd kan worden door iemand die er verstand van heeft. Bij GSM Delft ben je voor kleine en grote smartphone reparaties aan het juiste adres!

Van scherm tot knop.

Een gebarsten scherm of een knop die niet meer functioneert, de speaker die niks meer laat horen, het zijn allemaal ongemakken waardoor we veel ergernis ervaren en een smartphone direct voor veel doeleinden onbruikbaar kan zijn. Telgefixt helpt jou bij het uitvoeren van reparaties aan jouw Iphone. Vakkundig en snel worden de meest voorkomende defecten aan jouw telefoon verholpen. Telgefixt is een gecertificeerd bedrijf uit Delft voor al jouw Iphone reparaties. Zo weet je niet alleen dat de reparaties vakkundig door betrouwbare professionals worden uitgevoerd maar zijn deze ook nog eens verzekerd en ontvang je altijd een goede en betrouwbare service! Welk model Iphone je ook bezit, van de Iphone SE tot aan de Iphone 12 pro max voor elk model zijn onderdelen voor reparatie beschikbaar.

Zo kun je voor het scherm kiezen uit een budget versie die niet onder doet aan het originele maar is ook het vervangen van het scherm met een origineel Iphone scherm mogelijk. Verder zijn de geluidsknoppen, aan/uitknop te vervangen, de microfoon/speaker en het oplaadpunt, de camera’s aan de voor en achterzijde, de backcover, accu en zelfs het frame van de Iphone allemaal zonder probleem te vervangen wanneer deze schade hebben.

Betrouwbare en snelle service.

Loop jij met een Iphone rond die een reparatie zou mogen ondergaan zodat hij weer functioneert zoals toen je hem voor het eerst uit de doos haalde? En, wil je hiervoor niet onnodig lang zonder jouw telefoon hoeven zitten? Dan hoef jij je geen enkele zorgen te maken. Waar je bij andere reparateurs vaak een week of langer moet wachten worden reparaties bij Telgefixt in bijna alle gevallen binnen een uur uitgevoerd nadat je gemakkelijk online een afspraak hebt gemaakt.

Ook zakelijke reparaties zijn bij Telgefixt mogelijk, wel zo handig want de je wilt natuurlijk voor klanten en personeel goed bereikbaar blijven. Toestellen kunnen via de post worden aangeleverd maar kunnen ook gewoon op afspraak in de winkel in Delft worden afgegeven. Uiteraard worden voor zakelijke klanten de reparatiekosten middels een factuur in rekening gebracht zodat de medewerker dit niet eerst zelf hoeft te voldoen. En misschien ook belangrijk om te weten en toch een veel gestelde vraag, alle bestanden en instellingen op de telefoon blijven bewaard zodat er naderhand geen extra werk verricht hoeft te worden om alles weer te hebben zoals het was.